Lees meer

leaseRange is de app voor de Private Lease rijder. Hij geeft inzicht in wat de ideale kilometerstand van jouw auto is op dit moment. Daarnaast geeft hij de voortgang van je huidige Private Leasecontract aan.

leaseRange

Het is zover, mijn eerste app staat in de App Store: leaseRange. Met deze app kun je als Private Lease rijder gemakkelijk inzien of je binnen de maximaal aantal kilometers van je leasecontract zit. Op basis van datum en ingegeven Private Leasecontract gegevens rekent de app uit op hoeveel kilometer je nu zou moeten zitten voor de ideale kilometerstand. Zo sta je nooit meer voor verassingen aan het eind van je leasecontract.

De wijzer in de app geeft aan op hoeveel procent je van je leasecontract zit. Dit helpt bij het vergelijken van je huidige kilometerstand met de ideale kilometerstand in de app. Hierdoor kun je inschatten of je nu even goed op je kilometers moet letten of dat je voorlopig nog even door kunt rijden. Zo houdt je duidelijk inzicht wanneer je juist even wat minder moet gaan rijden.

leaseRange voor de Private Lease rijder
leaseRange voor de Private Lease rijder

Private Lease

In de app hoef je maar eenmalig je leasecontract gegevens van de Private Lease auto op te geven waarna hij dit elke dag voor je uitrekent. Je hoeft niet elke keer je eigen kilometerstand in de app op te geven. In plaats daarvan is het de bedoeling dat je een vergelijking maakt tussen je kilometerstand en de ideale kilometerstand in de app.

De app is nu te downloaden in de Apple App Store voor de iPhone voor slechts €0,99.

Download de leaseRange iPhone app